APA YANG ANDA TAHU
TENTANG KAMI SYARIKAT?


Safe Box Asia Sdn Bhd merupakan
sebuah syarikat yang membekal peti keselamatan berkualiti tinggi.


Ibu pejabat kami terletak di Klang, Selangor, Malaysia. Kami pakar dalam pembaikan dan buka peti keselamatan, penduaan kunci dan penempatan semula peti keselamatan. Safe Box Asia mempunyai sekumpulan pasukan yang berdedikasi dan berpengetahuan luas untuk membantu pelanggan. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami.

PETI KESELAMATAN YANG SEMPURNA UNTUK ANDA

Saiz Peti Keselamatan

Ini amat penting. Untuk kegunaan panjang, pertimbangkan apa yang anda ingin simpan di peti keselamatan dan pastikan pilihan anda mudah boleh menyimpan semua barang yang anda nikmati. Tambahan pula, memastikan saiz peti keselamatan anda adalah saiz yang sesuai dengan tempat anda.

Jenis Kunci

Tidak kira apa jenis kunci yang anda pilih, sama ada kunci digital, cap jari atau kunci roda, ia akan memberikan keselamatan yang sama selagi anda mendapatkannya dari pakar yang dipercayai. Hanya fikir sahaja sama ada anda mahu mengingati kata laluan, gabungan atau mengunakan cap jari untuk membuka peti keselamatan.

Pengalisan api

Apabila membeli peti keselamatan, kebanyakan orang akan berfikir mencegah pencurian, tetapi samany kepentingan untuk pengalisan api. Ini memberikan perlindugan berganda untuk melindugi barang berharga serperti mementos, dokumen dan gambar-gambar.

Perkhidmatan Profesional

Jika membeli peti keselamatan, pastikan peti keselamatan anda telah dipasang dengan betul (atau ia tidak diinsuranskan). Cari peti keselamatan yang ada perkhidmatan pemasangan dan penghantaran. Kami menawarkan perkhidmatan pemasangan sepenuhnya kepada semua produk kami, sila tanya kami jika anda memerlukannya.

Terlalu Berat, Terlalu Ringan

Memilih selamat yang tidak terlalu berat tetapi tidak terlalu ringan. Pastikan bahawa tidak mudah bagi pencuri untuk mencuri. Sekiranya anda mendapat rumah kecil atau pejabat yang selamat, pastikan anda bolitkannya.

PRODUK KAMI


First Alert Safe 3 products
Projektor 30 products
Kerusi Pejabat 16 products
Peralatan Pejabat 90 products
Perabot Pejabat 149 products
Mesin Pejabat 79 products
Sofa Pejabat 5 products
Perabot Keluli 43 products
Cedar Set 18 products
BIN 36 products
Perabot Asrama 9 products
Tukar ke versi mobile
Langgan Risalah